ΑΘΗΝΑ: Σισίνη 18 & Ηριδανού Τ.Κ. 115 28 | Τ.: 210 7264700 F.: 210 7293631 (κεντρικό κτήριο), Ορμινίου 38 Τ.Κ. 115 28

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Τσιμισκή 43 Τ.Κ. 546 23 | Τ.: 2310 278271 (κεντρικό κτήριο), Βασ. Ηρακλείου 40 Τ.Κ. 546 23 (φυσικοθεραπευτήριο) Τ: 2310 278249

ΕΔΟΕΑΠ: ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΠΑΡΟΧΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ 

ΕΔΟΕΑΠ: ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΠΑΡΟΧΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ 

 

Στο λήμμα «Περίθαλψη» όλες οι πληροφορίες
Ισχύουν από 1/1/2024

 

Τις πλέον συμφέρουσες τιμές για τους ασφαλισμένους του σχετικά με τις δαπάνες υγείας δημοσιεύει σε αναλυτικούς πίνακες ο ΕΔΟΕΑΠ. Ο Οργανισμός,  με γνώμονα την εξυπηρέτηση και το όφελος των ασφαλισμένων του, αλλά και την εξοικονόμηση, έπειτα από διαπραγματεύσεις με πολλούς παρόχους υπηρεσιών υγείας, έχει πετύχει προνομιακές για τους ασφαλισμένους του τιμές σε κάποια από τα θεραπευτήρια και τα διαγνωστικά κέντρα, οι οποίες περιλαμβάνονται στο  site www.edoeap.gr. 

 

Συγκεκριμένα, στον ιστότοπο του ΕΔΟΕΑΠ, κάτω από το λήμμα «Περίθαλψη» (κεντρική σελίδα/αριστερό μπλε μενού), δημοσιεύεται πλήρης κατάλογος με τις προσφερόμενες υπηρεσίες σε συμβεβλημένα ιδιωτικά θεραπευτήρια και άλλους παρόχους υγείας. Στους πίνακες αυτούς, για παράδειγμα, οι ασφαλισμένοι θα διαπιστώσουν ότι ο ΕΔΟΕΑΠ μετά από διαπραγματεύσεις, πέτυχε σημαντική έκπτωση στην τιμή των μαγνητικών στα 120€ στην πλειονότητα των παρόχων υγείας, όπου η συμμετοχή ενός εν ενεργεία ασφαλισμένου είναι μόνο 18€ (ή 6€ για συνταξιούχους)! 

 

Ο ΕΔΟΕΑΠ συνιστά στους ασφαλισμένους του να συμβουλεύονται τους πίνακες πριν πραγματοποιήσουν κάποια εξέταση ή πριν εισαχθούν σε θεραπευτήριο, ώστε να γνωρίζουν τη συμμετοχή τους και σε ποιον πάροχο υγείας θα καταβάλουν τη χαμηλότερη δυνατή συμμετοχή. 

 

Πιο συγκεκριμένα μπορούν να δουν τη συμμετοχή τους για την πραγματοποίηση: 

  1. Μαγνητικής τομογραφίας για την Αττική – Θεσσαλονίκη – Περιφέρεια 
  2. Αξονικής τομογραφίας για την   Αττική – Θεσσαλονίκη – Περιφέρεια 
  3. Κολονοσκόπησης και γαστροσκόπησης για την Αττική – Θεσσαλονίκη – Περιφέρεια 
  4. Επισκέψεων σε Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών (σε πολλά από αυτά η συμμετοχή είναι μηδενική) για την Αττική και Θεσσαλονίκη 
  5. Εισαγωγής σε συμβεβλημένο Ιδιωτικό Θεραπευτήριο για την Αττική ΘεσσαλονίκηΠεριφέρεια 

Ειδικά για τα θεραπευτήρια, ο ΕΔΟΕΑΠ έχοντας εξασφαλίσει πλήρη κάλυψη και διασφάλιση διαθεσιμότητας σε  κορυφαία θεραπευτήρια της Αττικής σε τρεις κατηγορίες περιστατικών: α. Καρδιολογικά-καρδιοχειρουργικά (ΩΝΑΣΕΙΟ) β. ΩΡΛ (ORL Clinic Athens) και γ. Οφθαλμολογικά (ΟΜΜΑ και ΥΠΑΠΑΝΤΗ) ορίζει ως μέγιστη αποζημίωση των ασφαλισμένων του σε άλλα θεραπευτήρια (συμβεβλημένα ή μη) τις τιμές που καταβάλλει ο ΕΔΟΕΑΠ αντιστοίχως στα τρία θεραπευτήρια αυτά σε κλινική και γιατρούς. Ειδικά για τα καρδιολογικά-καρδιοχειρουργικά τις τιμές αυτές αποδέχθηκαν και άλλα θεραπευτήρια (ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ, ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ Αθήνας – Θεσσαλονίκης, ΕΥΓΕΝΙΔΕΙΟ, ΛΕΥΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ) παρέχοντας πλήρη κάλυψη. Στον Πίνακα των παροχών στα συμβεβλημένα ιδιωτικά  θεραπευτήρια φαίνεται σε κάθε θεραπευτήριο αν υπάρχει πλήρης ή μερική κάλυψη για τα περιστατικά αυτά. Στη Θεσσαλονίκη και στην Περιφέρεια η κάλυψη και στα περιστατικά αυτά παραμένει η ίδια με ένα επιπλέον θεραπευτήριο πλήρους κάλυψης στη Βόρεια Ελλάδα. 

 

Όλα τα ανωτέρω,  θα ισχύσουν από 1ης Ιανουαρίου 2024. 

 

Σε μια περίοδο μεγάλης αύξησης των δαπανών υγείας, είναι στο χέρι όλων μας να διατηρήσουμε το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών του Ταμείου μας, επιλέγοντας τους παρόχους υγείας, που προσφέρουν τις καλύτερες τιμές τόσο για τους ασφαλισμένους όσο και για το Ταμείο μας! 

Τον ΕΔΟΕΑΠ και τα μάτια μας! 

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΔΟΕΑΠ