Από: Artemis Domenikou
Ημερομηνία: 15 Δεκεμβρίου 2011 2:30:45 π.μ. GMT+02:00
Θέμα: Γιορτές
Αγαπητή πρόεδρε και λοιποί συνάδελφοι του ΔΣ στον ΕΔΟΕΑΠ κατ΄ αρχήν , με την ευκαιρία των εορτών, σας συγχαίρω και σας ευχαριστώ ολόψυχα για όσα πετύχατε τούτη τη χρονιά, που φεύγει, για όλους μας.
Σταθήκατε – κι αποδειχτήκατε- έντιμοι, δραστήριοι, αγωνιστές και οραματιστές, από κείνους που ξέρουν πώς να κάνουν τα οράματά τους πραγματικότητα. Που σκέπτονται και μεριμνούν για τον κλάδο μας κι όχι δι΄ ίδιον όφελος.
Σας αξίζει ένα μεγάλο ΕΥΓΕ. Οι καιροί είναι δύσκολοι για όλους μας, ιδιαίτερα για σας, που πήρατε τις τύχες του ταμείου μας στα χέρια σας.
Σας εύχομαι, λοιπόν, να συνεχίσετε να δίνετε τις μάχες σας ανυποχώρητα, νάχετε και του χρόνου τον ίδιο ενθουσιασμό και την ίδια αποτελεσματικότητα στις ενέργειές σας.
Καλά Χριστούγεννα, τυχερή Πρωτοχρονιά, ευτυχία για σας και τις οικογένειές σας, υγεία και χαρά.
Είθε ο Χριστούλης που θα γεννηθεί να σας ανταποδώσει ό,τι θετικό κάνατε από τις ηλεκτρικές καρέκλες σας. Από μας, μην περιμένετε και πολλά, δε…νογάμε. Το αστέρι, όμως, θα σταθεί σίγουρα πάνω από σας και τους δικούς σας. Σπανίζουν δα πλέον Ανθρωποι και Συνεπείς συνάδελφοι και συνδικαλιστές, σαν κι εσάς.
Σας εύχομαι όλα τα Καλά.